Om oss

Gratis befaring

La oss komme og ta en titt på byggeprosjektet ditt. Vi tilbyr alltid gratis befaring til deg som kunde.

Uforpliktende tilbud

Etter befaringen setter vi sammen et helt uforpliktende tilbud med oversikt over hva som skal gjøres.

Arbeid etter avtale

Når tilbudet er akseptert, setter vi i gang med jobben til riktig tid, og du oppdateres gjennom hele arbeidsprosessen.

Vil du vite mer om oss?

Om Byggmester Hauen AS

Byggmester Hauen er en byggmester med mange dyktige fagarbeidere som ansatte. Vi kan hjelpe deg med det meste innen byggebransjen, som for eksempel nybygg, tilbygg og rehabilitering. Skal du bygge terrasse, veranda eller garasje, er vi mer enn gjerne behjelpelige med det også. Du som kunde skal alltid være sikker på at du får utført fagmessig korrekt utført arbeid, og at alle forskrifter er fulgt.

Vi har lang erfaring med arbeid innen nybygg, tilbygg, rehabilitering, flisearbeid, maling og slike ting, og kan også levere totalentrepriser om ønskelig. Ta gjerne kontakt med oss for uforpliktende prat.

Mesterbrev
Sentralt godkjent
Godkjent våtromsbedrift

Våre referanser

Håvard
30. des. 2019
Les mer
Billig og solid håndverk. Arbeiderne kom til avtalt tid og arbeidet raskt og effektivt. Ryddig og oversiktlig timelister.
Linda
7. feb. 2020
Les mer
Renovering av bad. Gode på pris, nøyaktige og godt gjennomført arbeid. Holdt avtaler som ble gjort og kom alltid presis. God kommunikasjon gjennom hele prosessen.
Robert
2. juni 2020
Les mer
Byttet tak, vinduer og skiftet kledning. Godt utført arbeid med god kvalitet. Møter alltid presis. Prisen ble som avtalt.
Heidi
7. juni 2020
Les mer
Vi fikk skiftet tak på huset, i tillegg til bytting av vinduer og kledning pluss etterisolering. Jobben ble utført raskt, og det var stor kvalitet på arbeidet. Hyggelige folk som ikke nølte med å gjøre ekstra ting vi ba om!
Steffen
15. feb. 2021
Les mer
Superfornøyd! Flinke, hyggelige folk! Godt og raskt arbeid, god kommunikasjon med byggmester underveis. Anbefales på det aller varmeste!
Previous
Next

Har du noen spørsmål?

ta gjerne kontakt med oss for en samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle